Tulipa ekaa kertaa kokeiltua Watin kanssa esineruutua - jos sitä  nyt kokeilemiseksi voi sanoa. Fanaattinen hakukoirahan nimittäin menee metsään vain ja ainoastaan maalimiehiä etsimään, muusta viis. Ei siis minkäänasteista kiinnostusta esineisiin; puskissa oli takuuvarmasti joku eksynyt raukka, joka Watin olisi kuulunut pelastaa. Pienimuotoista pakkomiellettä näkyvissä tuon hakuilun suhteen... Ei auta kuin aloittaa ihan jossain muualla kuin metsässä ja siirtää esineiden etsintä pikkuhiljaa oikeaan ympäristöönsä. Noh, tässäpä haastetta tulevaisuuteen!

 

Watti sai lisäksi leikkiä Risa-holskun kanssa "treenin" päätteeksi. Varsin innokas ja suorasukainen kelpienplanttu ei ole koskaan varsinaisesti kuulunut Risan suosikkimiehiin, mutta tällä kertaa ilmeisesti muun seuran puute aiheutti mielenmuutoksen ja näillä synkkasi suorastaan loistavasti! Leikin nimi oli "Bensaa suonissa" - siinä mentiin korkealta ja kovaa, täyttä vauhtia puskat ryskyen kunnes kunto petti. Saipa Wattikin juosta niin paljon kuin jaloista lähti, tästä se tykkää.

 

Kiitos Katjalle, Minille, Risalle ja Nellille seurasta. Kakaroista ei oikein kuvia meinannut irrota, viimein saatiin ne istumaan edes jollain tapaa riittävän lähelle toisiaan, jotta saatiin todistusaineistoa siitä, että kyllä ne toimeenkin tulee...