Tänään oli taas JANKKin Tokoranking-kisat, eli epäviralliset. Oivallinen tilaisuus kokeilla kokeenomaista suorittamista "aidoissa" olosuhteissa, ilman palkkausta. Melkoisen lämmin ilta oli taas, vaikka päivällä pilvistä ja vähän viileämpää olikin, joten vähän näytti Wattiakin hyydyttävän, mutta yllättävän hyvin jaksoi toimia loppuun asti. Pisteitä tuli yhteensä 174 eli ykköstulokseen oikeuttava määrä, huolimatta yhdestä nollaksi menneestä liikkeestä.

 

Luoksepäästävyys 10 (x1): Ei ongelmaa, hyvin pysyi istumassa ja rauhallisena.

 

Paikallamakaaminen 2 min 10 (x3): Aavistuksen jännitti paikkamakuuseen lähtiessä, sillä meidän tuurillahan viereen tuli jälleen kerran mikäs muukaan kuin Watin suosikki tanskandoggi... Ei tuo kuitenkaan ongelmaa aiheuttanut, joten turhaan hermoilin. Meni hienosti maahan ekalla käskyllä ja jätti pomppailut sikseen. Doggi lähti vierestä melkeinpä heti ohjaajansa luokse, mutta Watti pysyi rauhallisesti paikoillaan koko ajan. Ei vaihtanut asentoa, ei piipannut, ei näyttänyt hermoilevan millään tavalla. Todella hyvä treeni kisoja ajatellen - etenkin ohjaajalle. Jospa sitä alkaisi vaikka vähän luottaakin tuohon koiraan pikkuhiljaa... ;)

 

Seuraaminen kytkettynä 9,5 (x2): Itse olin tosi tosi tyytyväinen tähän, vire pysyi loppuun asti eikä kontakti tippuillut missään vaiheessa. Tuomarinkin mukaan hieno seuraaminen, mutta käännökset vasempaan saisi olla terävämmät, ja täyskäännös kannattaisi kuulemma tehdä oikeaan eikä vasempaan. Pk-puolen mukaan tuota on vaan tehty vasempaan, enkä ole ajatellutkaan että tokopuolella kannattaisi vaihtaa systeemiä, vaikka tottahan se on, että vasempaan tehtynä Watti voisi heittää takapuoltaan vähän tehokkaammin mukana että näyttäisi hyvältä. Nyt sitten mietitään, alanko vaihtaa systeemiä vielä ennen kisoja, vai otetaanko mahdolliset pistevähennykset tuosta. Istumiset oli kuulemma vähän hitaita, itse en tuota niin ajatellutkaan - istui kuitenkin. :D

 

Seuraaminen taluttimetta 10 (x4): Oikein hyvä, ei valittamista minulla eikä juuri tuomarillakaan. Käännökset kuulemma paremmat nyt (osasin niihin vähän satsata hihnaseuraamisen jälkeen).

 

Liikkeestä maahanmeno 10 (x2): Painoi vähän seuraamisessa, mistä tuomarikin huomautti, mutta muuten hieno.

 

Luoksetulo 8,5 (x3): Odotti rauhallisesti ja pysyi istumassa (tässä joskus ollut ongelmia, että valuu maahan). Tuli tosi nopeasti luokse, mutta törmäsi aavistuksen ja istui eteen vähän vinoon. Perusasento hyvä. 

 

Liikkeestä seisominen 0 (x2): Tehtiinpä oikeaoppinen liikkeestä istuminen, vaikkei sitä ole edes treenattu. ;D Tarkoitus oli tehdä liikkeiden välillä yksi pysäytys muistuttaakseni koiraa, mitä on tulossa, mutta unohtuipa sitten autuaasti. Tätä on yritetty vahvistaa viikon ajan, ei näyttänyt toimivan edelleenkään. Ei muuta kuin jankkausta jankkauksen perään - ja virallisissa se sitten varmaan vain seisoo joka ikisessä liikkeessä!

 

Estehyppy 10 (x2): Ei valittamista, tuomari tosin mietti kuuliko pienen kolautuksen muttei ollut varma, itse en huomannut mitään. 

 

Kokonaisvaikutus 9,5 (x1): Täyttä kymppiä ei kuulemma voi antaa, kun aina on parannettavaa, mutta näytti kuulemma oikein hyvältä ja yhteistyö toimi. :)

 

Kisan jälkeen käytiin uimassa, lenkillä ja vielä kerran uimassa - vesipeto on palannut kuvioihin! Watti haki joutessaan kaikki järven lumpeenlehdetkin, ui isoa lenkkiä suu täynnä lumpeita ja näytti niiiiin onnelliselta. Pitäisi vaan löytää kunnollinen uittopaikka, tuo missä ollaan nyt pari kertaa käyty on ihan kelvollinen mutta ei paras mahdollinen.  Watti ei kyllä valita, sille riittää kunhan on lätäkkö.

 

Tylsää kun ei ole koskaan kuvia laitettavaksi, joten laitetaan nyt uusien puutteessa pari kuvaa viimekesäisiltä uintireissuilta.