Pelätty päivä saapui... Otin joulupyhinä itseäni niskasta kiinni ja ilmoitin Watin ekaan avoimen luokan kisaan Tuulokseen. Muutenhan liikkeet on olleet suht kunnossa jo jonkin aikaa, mutta se paikkamakuu on hirvittänyt. Eihän Watti mihinkään lähde, mutta mielentila on ollut ihan katastrofaalinen paikkamakuuta ajatellen. Rauhallisuus on ollut kaukana... Treeneissä ollaan päästy asiassa hyvin eteenpäin, ja pitihän se lähteä kokeilemaan onneaan kisoihinkin. 

 

Koe pidettiin Tuulosen parkkihallissa. Käytiin viikko sitten tutustumassa paikkaan Watin kanssa ja todettiin, että lattia on melkoisen liukas... No, Wattia se ei näyttänyt haittaavan, päinvastoin pieni tassujen sutiminen taisi olla sen mielestä vain hauskaa. Tuomarina toimi Marita Packalen, ja rivistö näytti tältä:

 

Paikalla makaaminen: 10 (Ohjaaja jännitti niin, että meinasi oksentaa piilossa... Heti alussa tulivat yhdelle ohjaajalle sanomaan, että koira nousi, mutten onneksi tajunnut, että kyseessä oli Watin vierustoveri. Olisin varmaan pyörtynyt kauhusta, jos olisin tiennyt. Mutta Watti oli ollut hienosti ja rauhallisesti paikoillaan kaverin kuikuiluista huolimatta, ei mitään ongelmaa tässä tänään! :))

 

Seuraaminen taluttimetta: 9 (Pitäis opetella kävelemään suoraan eikä antaa koiran painaa itseään vinoon. Tästä on treenikaveri huomauttanut viime aikoina jatkuvasti, mutten näytä vaan oppivan.)

 

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10 (Kyynärpääkin taisi tänään pysyä maassa!)

 

Luoksetulo: 9 (Pysähdys oli vielä eilisiltana täysin kateissa, siis ei _mitään_ aikomusta pysähtyä. Nyt pysähdys oli itse asiassa loistava, liukkaudesta huolimatta. Pysähdyksen jälkeinen osa oli sitten kyllä huono, eteen tuli ihan vinoon ja väljästi, siitä pistemenetys. Ehkäpä muutamme luoksetulon toko-puolella sittenkin suoraan sivulle?)

 

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10 (Ei kommentoitavaa.)

 

Noutaminen: 9 (Kyttäsi kapulaa ennen lähetystä aivan älyttömästi ja nykäisi jo liikkurin käskystä, mutta odotti kuitenkin loppuun asti. Pieni murahdus kuului taas kapulalla, ja sutihan se ehkä vähän enemmän kuin olisi ollut tarpeenkaan... Palautus oli taas turhan väljä, mutta kohtuulähellä kuitenkin.)

 

Kauko-ohjaus: 7 (Meidän "varma" liike! Ohjaajan kannattaisi muistaa käyttää oikeaa maahanmenokäskyä, niin voisi mennä paremmin... Meni siis lonkka-asentoon, ja siksi eka istumaan nousu vaati kaksi käskyä. Muut siirtymät oli hyvät. Ilmeisesti näytin pettymykseni vähän turhan paljon ulospäin, vaikken sitä tajunnutkaan, sillä palatessani sivulle Watti pomppasi istumaan jo ennen kuin ehdin sivulle asti ja vähän väisti. Tai sitten se meni hämilleen siitä, kun palasin sivulle; treeneissä olen aina palkannut taakse eikä olla ikinä tehty liikettä loppuun asti.)

 

Estehyppy: 10 (Intomurahdus kuului taas hypätessä, muttei pistemenetyksiä siitä onneksi.)

 

Kokonaisvaikutus: 9

 

Yhteensä pisteitä 183, sijoitus 4./12 ja KP. :)

 

Voittajaluokka siis kutsuisi, mutta taidetaan käydä tässä kevään aikana vielä kisa tai pari avoimessa, ihan kokemuksen vuoksi.