Yön aikana tapahtui jotain. Vielä illalla yltiöpositiivinen, innosta hihkuva "mä oon paras" -asennoitunut kelpie oli aamulla kummallisesti muuttunut masentuneeksi koomalaamaksi. Laidasta laitaan jälleen mennään, se on joko tai eikä mitään siltä väliltä! Täytyy kyllä myöntää, että sen eilisen riemusta keulivan koiran kanssa oli huomattavasti kivempi tehdä töitä kuin tämänpäiväisen tahmatassun. Tekihän se työnsä, mutta se normaali kipinä oli poissa. Tuomarina oli tänään Mauri Pehkonen. 

 

Paikkamakuu 10: Lonkka-asennossa oli palatessani, mutta ilmeisesti oli vaihtanut heti siihen, koska ei ainakaan sakotettu.

 

Seuraaminen 9: Tuomarin mukaan oikein hyvää seuraamista, perusasennot pari kertaa vähän hitaat. Kaavio oli mielestäni tosi pitkä (ainakin eiliseen verrattuna), mutta se ei aiheuttanut koirassa mitään puutumista. Omaan makuuni oli vähän lepsu seuruu, mutta ulospäin oli näyttänyt ilmeisesti ihan hyvältä.

 

Liikkeestä istuminen 10: Tämä toimii siis viimein. 

 

Luoksetulo 5: Seisominen valuivaluivalui... Yleensähän ongelma on se, että Watti tekee seisomisen sijaan maahanmenon, mutta tällä kertaa se vain ei reagoinut kunnolla mihinkään suuntaan. Toisella käskyllä pysähtyi, ja siitä metrin päässä olikin sitten jo maahanmeno. Vauhtia oli noin puolet eilisestä hullunrallista, mutta silti ei onnistunut, kun eilinen stoppi oli ihan loistava. Kummaa.

 

Ruutu 5: Aivan loistava ruutuunmeno, mutta ennakoi luoksetulon. Tätä ei ole juuri treenattu, kun ei ole ollut ongelmia, joten ehkä tarttis vähän panostaa joskus tähänkin...? 

 

Hyppynouto 8: Ääni pääsi kapulalle taas, tosin ei mitään eiliseen verrattavaa. Palautukset tökkii nyt ihan satasella, asento on tosi väljä ja vino. Tätä on yritetty skarpata taas, mut näköjään huonolla menestyksellä. Tekisi mieli siirtää palautukset suoraan sivulle, mut se pk-puoli... Plääh, ei jaksais hioa tätä enää - vastahan sitä on tehty pari vuotta.

 

Metallinouto 8: Ääntä ei tainnut tälle päästää, mutta otti aika hitaasti kapulan suuhunsa. Palautus jälleen väljä, ei tarvinne enää edes mainita...

 

Tunnari 5: Niinkuin pelkäsin, eilinen tunnari aiheutti taas epävarmuutta. Varmisteli, varmisteli ja varmisteli, ja pureskelikin vielä. Ja se palautus... Oli se sentään oikea kapula, siitä plussaa!

 

Kaukot 8: Jee! Etenihän se kyllä, muttei luojan kiitos ihan yhtä paljon kuin eilen. Kaikki siirtymät toimi ekalla.

 

Kokonaisvaikutus 8: Mitä ilmeisimmin koomailu näkyi tuomarinkin silmään.

 

Yhteensä 238 pistettä eli II-tulos, sijoitus jälleen 3./6.