Hieman myöhäisherännäisenä viimein ajattelin käydä läpi päättyneen vuoden tavoitteiden täyttymistä sekä uusia tavoitteita tälle vuodelle. Blogia vuoden verran taaksepäin selaamalla löysin seuraavanlaisen "toivelistan":


VUODEN 2011 TAVOITTEET:


TOKO:

- avoimen luokan starttaus (tämä tapahtuu itse asiassa hyvinkin pian, menin nimittäin ilmoittamaan Watin parin viikon päästä Tuuloksen kisoihin...) ja ainakin se yksi ykköstulos, tosin aikomuksena olisi käydä avoimessakin useampi kisa, että saataisiin sitä kallisarvoista kokemusta  - joten laitetaan tavoitteeksi kenties myös TK2?

- voittajan liikkeet kuntoon niin, että päästäisiin mahdollisesti jo loppuvuodesta starttaamaan sekin

Tämä tuli hoidettua: kolme kisaa avoimessa keväällä ja tuloksena TK2. Voittajassa startattiin syksyllä neljän kokeen verran, joista tuloksina kakkos- ja kolmostuloksia.

 

AGILITY:

- jospa Watti pääsisi edelleen lainaohjaajan kanssa silloin tällöin liitelemään, siinä ainoat tavoitteet tämän lajin osalta tälle vuodelle

Tässä pistettiin vähän paremmaksi. Toukokuussa jatkoin itse ohjaksissa, ja agilitykin on alkanut sujua huomattavasti mallikkaammin kuin mitä tuossa vaiheessa osasin luultavasti hurjimmissa unelmissanikaan haaveilla!

 

PK:

- BH keväällä

- hakukokeeseen loppukesäksi ja tottakai tavoitteena HK1 

BH suoritettiin huhtikuussa, ja hakukokeessakin käytiin loppukesällä. Tulos jäi saamatta, ja syksylle varattu toinen koe jäi käymättä dopingvaroaikojen vuoksi.

 

KOIRATANSSI:

- treenailua omaksi iloksi se mikä muilta lajeilta aikaa jää, kisoja en varsinaisesti suunnittele, mutta katsotaan mitä eteen tulee

Tanssahdeltua tuli aika vähän, kisattua vielä vähemmän...

 

NÄYTTELYT:

- tammikuun lopussa tulee se maaginen 2 vuotta täyteen, joten sen jälkeen yritetään saalistaa se viimeinen serti

- ulkomaille käy toivottavasti tiemme tänä vuonna, eli yrityksenä saada ne kahden ulkomaan cacibit

- kaiken tämän saalistusyrityksen päätavoitteena siis FI MVA ja C.I.B. - jopa C.I.E. jos tuon käyttötulostavoitteen kanssa natsaa, mutta tämä menee jo melkoiseksi haaveiluksi...

Viimeinen serti saatiin heti ekassa näyttelyssä 2-vuotissynttäreiden jälkeen, ja heinäkuisen luonnetestin jälkeen juhlittiin FI MVA -titteliä. C.I.E:hen vaadittavat cacibit saatiin kasaan myös heinäkuussa, C.I.B jäi siis pk-tuloksen puuttuessa vain haaveeksi (ja tittelitkin on näköjään menneet tuossa haaveilun keskellä sekaisin  ). Ulkomailla tuli siis myös käytyä ja haettua cacibien lisäksi EE ja RU MVA:n arvot.

 

VUODEN 2012 TAVOITTEET:

 

TOKO:

- Se VOI1 tottakai, ja mahdollisimman pian...

- EVL:n korkkaus ja toivottavasti edes joku ykköstuloskin.

 

AGILITY:

- Taitojen kartuttaminen (etenkin ohjaajan...), yhteistyön parantaminen sekä luottamuksen lisääminen koiraan.

- Kisauran aloittaminen, hui!

 

PK:

- Hakuilu mahdollisuuksien mukaan, ei kisatavoitteita tälle vuodelle.

 

KOIRATANSSI:

- Ajatuksena oli saada ohjelma kasaan maaliskuun kisoihin, mutta se taitaa kyllä jäädä... Tanssahtelua tänäkin vuonna fiilispohjalta.

 

NÄYTTELYT:

- Watin kotimaan näyttelyt jäävät tänä vuonna vähiin. Erkkarissa voisi käydä, ja Voittajassa tietty, mutta muuten jätetään varmaan näyttelykehät väliin.

- Toukokuulle on varattu Tanskan reissu ja siellä kaksi KV-näyttelyä, muita ulkomaan reissuja ei ole ainakaan toistaiseksi suunnitelmissa. Tanskan valionarvo olisi ihan riittävä tavoite kaunistelussa tälle vuodelle.